top of page

Fiecare problemă care pare de nerezolvat are, de fapt, cel puțin o soluție!

Pasiunea mea pentru psihologie a lua naștere dintr-o curiozitate: înțelegerea comportamentului uman, cât și „descifrarea” gândurilor și a emoțiilor care stau în spatele deciziilor noastre din viața de zi cu zi. Curiozitatea s-a transformat în înțelegere - înțelegerea „personalităților dificile”, cât și a relațiilor de cauzalitate, atât din mediul nostru intern (gândire, emoții și alte procese psihice), cât și extern (mediul de proveniență, mediul familial, potențiali factori traumatici etc.). Ulterior a apărut dorința mea de a forma oameni și de a contribui la dezvoltarea viitorilor specialiști.

Am ales în această echipă oamenii ambițioși, dornici să fie la curent cu cele mai noi descoperiri în domeniul lor de specialitate, deschiși către dezvoltarea lor personală și profesională, diplomați, empatici și care dau dovadă de profesionalism, seriozitate și încredere. 

Conceptul de ”Mental Coaching for Performance” înglobează setul nostru de valori comune și principalul obiectiv: să ne ajutăm clienții să atingă Înalta Performanță (în sport, business, profesional, personal, emoțional etc.)

Alexandra Nae - Psiholog, Owner & CEO MENTAL COACHING FOR PERFORMANCE SRL

MCP Team.jpg

MENTAL COACHING FOR PERFORMANCE

Cabinetul nostru îți oferă acces la psihologi, psihoterapeuți, consilieri și alți specialiști în domeniul sănătății mintale care au câștigat încrederea clienților prin pregătirea de specialitate, anii de experiență, profesionalism, implicare, grijă și seriozitate.

Am creat o echipă multidisciplinară pentru a reuși să venim în întâmpinarea tuturor clienților care ne contactează, indiferent de problema cu care se confruntă. Noi suntem de părere că fiecare om este unic: are o anumită structură de personalitate care îl poate predispune către diferite vulnerabilități psihologice, iar pentru a găsi soluția potrivită este necesar să soliciți ajutorul psihologului care are specializarea potrivită pentru tine.

Dacă treci prin momente dificile și simți că nu mai ai scăpare, simți că pierzi controlul și nicio soluție încercată nu funcționează, nu renunța! Alege un specialist din echipa noastră și învață cum să preiei din nou controlul asupra gândurilor și emoțiilor tale.

Dacă, însă, îţi doreşti să ajungi la cele mai înalte performanţe pe plan sportiv sau în domeniul organizațional / afacerilor, specialiștii din echipa Mental Coaching for Performance sunt aici să te ajute să îți dezvolți o mentalitate de succes, transformând punctele tale vulnerabile în puncte forte.

 

De asemenea, îți punem la dispoziție programe personalizate, şedinţe individuale sau de grup, cursuri și workshop-uri care au ca principal obiectiv să te ajute să îți depășești barierele mentale şi să devii cea mai bună versiune a TA!

bottom of page