top of page

sâm., 19 nov.

|

București

WORKSHOP: Eu în Relație cu Ceilalți

Strategii de identificare a Relațiilor Toxice.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
WORKSHOP: Eu în Relație cu Ceilalți
WORKSHOP: Eu în Relație cu Ceilalți

Ora și locul

19 nov. 2022, 11:00 – 15:00

București, Str. Avionului 17, București 077190, Romania

Despre eveniment

În viața efervescentă de zi cu zi suntem atenți să le facem pe toate, iar de cele mai multe ori, ce ne scapă din vedere este chiar propria persoană. Trecem cu vederea, facem compromisuri sau pur și simplu nu aveam timp să gestionăm relațiile cu cei din jurul nostru. Valorile personale și mai ales raportarea noastră la ele joacă un rol foarte important în comuniunea cu ceilalți. Să aflăm împreună de ce!

Scopul workshop-ului este de a te ajuta să îți identifici propriului sistem de valori, și mai ales cum sa le integrăm sănătos în viața noastră de zi cu zi și în interactiunile sociale. Vom explora situațiile ce ne provoacă să ne sacrificăm credințele personale pentru a-i face pe ceilalți să se simtă bine și vom învăța noi modalități de gestionarea a acestora.

Cui se adresează?

Dacă ești pasionat de comportamentul uman, îți place să fii în contact cu tine sau consideri că ai putea îmbunătăți ceva în relațiile tale sociale, în cadrul acestui workshop vei pune accentul asupra TA, a valorilor tale, în relație cu ceilalți.

Se vor acorda diplome de participare!

Investiția ta - Include-te pe lista ta de priorități!

Workshop-ul este susținut de psih. Diana Pânzaru și psih. Alexandra Nae

Bilete

Preț

Cantitate

Total

 • Taxă participare Workshop

  160,00 RON

  +4,00 RON Taxă de serviciu

  Locurile sunt limitate! (maxim 10 participanți) Pentru a-ți rezerva locul la WS: Eu în Relație cu Ceilalți este necesar să ne trimiți pe mail, cu minim 24 de ore înainte de ziua evenimentului, dovada plății împreună cu numele și prenumele tău. Taxa de participare include: 1. Cunoștințele psihologilor; 2. Mapa de prezentare (cu teoria și materialele pe care le vei folosi în cadrul WS); 3. Consumabilele (coli A4, sărățele, prăjituri, apă, ceai, cafea etc.); 4. Diploma ta de participare.

  160,00 RON

  +4,00 RON Taxă de serviciu

  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page