top of page

mie., 07 iun.

|

București

WS 1 (studenți): AUTONOMIE VS INDEPENDENȚĂ

Cum să îți trăiești viața autentic și eficient? Lasă-te ajutat și de cei din jur care te pot ghida, însă ascultă-ți vocea interioară în permanență și menține puterea proprie de decizie. Deși par două extreme, noi venim cu o cale de mijloc pentru a atinge apogeul spiritual moral.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
WS 1 (studenți): AUTONOMIE VS INDEPENDENȚĂ
WS 1 (studenți): AUTONOMIE VS INDEPENDENȚĂ

Ora și locul

07 iun., 18:00 – 20:00 EEST

București, Bulevardul Schitu Măgureanu 9, București 010181, România

Despre eveniment

Pe cine căutăm?

Pe tine, cel care ești preocupat de dezvoltarea ta personală și vrei să afli metode prin care poți să îți faci viața mai ușoară, atât cu tine, cât și cu cei din jurul tău.

La ce să te aștepți dacă participi?

Știm cu toții momentul acela când venim la facultate și încercăm să ne demonstrăm nouă că suntem capabili să ne descurcăm singuri cu tot ce presupune această viață de adult. Te invităm la un atelier gratuit în care să abordăm diferența dintre autonomie și independența pentru a-ți ușura acomodarea cu stilul de viață pe care îl ai acum. Vei descoperi măsura în care poți să îi lași pe cei din jurul tau să te susțină în acest drum spre a deveni adult, păstrându-ți în același timp libertatea de decizie.

Propunem o abordare aplicativă, interactivă, o gură de aer de la învățatul pentru sesiune, în cadrul căreia să descoperi în tine resurse transferabile în viața reală.

Cu ce vei rămâne?

Informații concrete asupra subiectelor propuse, o înțelegere mai profundă asupra capacităților tale de autonomie, soluții punctuale pentru anumite situații limită.

--

Trainer: Sandra Pop - psiholog și consilier de dezvoltare personală, preocupată de misterele creierului uman și cum acesta vede viața prin „lentila” sa unică, precum și de arta traiului autentic.

Bilete

Preț

Cantitate

Total

  • WS 1 AUTONOMIE VS INDEPENDENȚĂ

    0,00 RON

    Biletul este valabil doar pentru participarea la primul WS din Modulul de Workshop-uri destinate studenților. Participarea este gratuită, însă înscrierea este necesară fiind locuri limitate.

    0,00 RON

    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page