top of page

lun., 12 iun.

|

București

WS 2 (studenți): AȘTEPTĂRI VS NEVOI

Uneori ne creionoăm perspectivele referitoare la viața de zi cu zi sub influența asteptărilor sociale, și nu numai. Cum îți dai seama că se întâmplă asta? Ai simțit vreodată că deși totul decurge așa cu te-ai așteptat, dar tu nu te simți împlinit, fericit?

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
WS 2 (studenți): AȘTEPTĂRI VS NEVOI
WS 2 (studenți): AȘTEPTĂRI VS NEVOI

Ora și locul

12 iun., 18:00 – 20:00 EEST

București, Bulevardul Schitu Măgureanu 9, București 010181, România

Despre eveniment

Pe cine căutăm?

Tot pe tine, cel care ești preocupat de dezvoltarea ta personală și vrei să afli metode prin care poți să îți faci viața mai ușoară, atât cu tine, cât și cu cei din jurul tău.

La ce să te aștepți dacă participi?

Vi s-a întâmplat vreodată să aveți anumite așteptări de la o relație și apoi să vă dați seama că, deși acestea sunt bifate, nu vă simțiți împliniți?

Modul în care noi percepem relațiile  ne este format de societate și de modul în care creștem care nu e neapărat în contact cu nevoile noastre autentice.

Te invităm să explorezi linia fină dintre așteptări și nevoi pentru a descoperi cum arată, de fapt, niște relații satisfăcătoare pentru tine (familiale, profesionale, de prietenie și romantice).

Cu ce vei rămâne?

Vei înțelege mai bine diferența dintre așteptări și nevoi, o experiență directă care să îți provoace granițele personale și cunoașterea propriilor limite și măsura în care acestea sunt flexibile, astfel încât să servească nevoilor tale autentice.

Distribuie evenimentul

bottom of page