top of page

vin., 16 iun.

|

București

WS 3 (studenți): COMUNICARE AUTENTICĂ

Ți s-a întâmplat ca discuțiile să nu se îndrepte în direcția pe care ți-o dorești? Ai fost tentat să răspunzi doar că să te aperi? Este important să înțelegem modul în care comunicăm, pentru a ne putea înțelege atât pe noi, cât și pe ceilalți, pentru a ne adapta rapid în orice discuție.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
WS 3 (studenți): COMUNICARE AUTENTICĂ
WS 3 (studenți): COMUNICARE AUTENTICĂ

Ora și locul

16 iun., 18:00 – 20:00 EEST

București, Bulevardul Schitu Măgureanu 9, București 010181, România

Despre eveniment

Pe cine căutăm?

Ai ghicit! Fix tu, cel care ești preocupat de dezvoltarea ta personală și vrei să afli metode prin care poți să îți faci viața mai ușoară, atât cu tine, cât și cu cei din jurul tău.

La ce să te aștepți dacă participi?

Probabil sunteți familiari cu expresia “vorbim limbi diferite”. Deși, de multe ori, oamenii dintr-o conversație au aceeași nevoie, modul în care o exprimă nu poate fi mai diferit. Nu venim înspre tine cu rețete minune pentru o comunicare eficientă, ci cu scoaterea la lumină a aspectului pe care cu toții vrem, de fapt, să îl transmitem: sinele nostru autentic.

O data ce înțelegem motivul pentru care fiecare persoană comunică într-un anumit fel, putem să ascultăm pentru a înțelege, și nu pentru a răspunde sau a ne apăra.

Cu ce vei rămâne?

Înțelegerea stilurilor de comunicare, capacitatea de a-ți adapta discursul la scopul pe care comunicarea îl are, o “lentilă” mai curată prin care să vezi nevoia persoanei care îți vorbește într-un anumit fel.

Bilete

Preț

Cantitate

Total

  • WS 3: COMUNICARE AUTENTICĂ

    0,00 RON

    Participarea este gratuită, însă înscrierea este necesară fiind locuri limitate.

    0,00 RON

    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page