top of page

mie., 21 iun.

|

București

WS 4 (studenți): PUTERE ȘI ROLURI

În viață, tindem mereu să atingem funcția x unde avem rolul y, dar oare asta ne reprezintă? Acest rol se pliază pe atitudinea, mentalitatea, obiectivele tale sau te determină să acționezi într-un mod caracteristic lui? Există numeroase tipologii, iar oamenii tind sa își îngrădească creativitatea...

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
WS 4 (studenți): PUTERE ȘI ROLURI
WS 4 (studenți): PUTERE ȘI ROLURI

Ora și locul

21 iun., 18:00 – 20:00 EEST

București, Bulevardul Schitu Măgureanu 9, București 010181, România

Despre eveniment

Pe cine căutăm?

Dacă ai mai lucrat cu noi până acum, știi deja! Daca nu, îți spunem: pe tine, cel care ești preocupat de dezvoltarea ta personală și vrei să afli metode prin care poți să îți faci viața mai ușoară, atât cu tine, cât și cu cei din jurul tău.

La ce să te aștepți dacă participi?

“Toți suntem genii, dar dacă judecăm un pește după capacitatea sa de a se urca într-un copac, acesta va crede toată viața că este un prost.” (Einstein)

Fiecare avem modul nostru de a fi utili sau importanți într-un grup. Fiecare avem preferințele noastre vis-à-vis de cum vrem să fim percepuți. Totuși, în ce măsură rolurile pe care ni le asumăm ne reprezintă? Sau în ce masură acestea ne limitează adevăratul potențial? Dacă un anumit fel de putere este un scut în spatele căruia ne ascundem, acesta nu își mai servește scopul, acela de a aduce un mai bine în comunitate.

Cu ce vei rămâne?

Informații concrete despre stilurile de putere și rolurile care ne sunt atribuite în consecință, întelegerea propriilor capacități a stilului de putere pe care l-am putea avea pe baza lor și a rolului care ne-ar oferi libertatea de a fi noi. O pastilă filosofică de reflectare activă și argumentare a utilității unui rol-stereotip.

Bilete

Preț

Cantitate

Total

 • WS 4: PUTERE ȘI ROLURI

  0,00 RON

  Participarea este gratuită, însă înscrierea este necesară fiind locuri limitate.

  0,00 RON

  0

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page