top of page
Psih. Mădălina Ciuraru 3.jpg

Mădălina Ciuraru

Numele meu este Mădălina Ciuraru și sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România în specializările Psihologie Clinică, Psihologia Muncii și Organizațională și Psihologie Aplicată în domeniul Securității Naționale. Am urmat facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, apoi masterul de Psihologie Aplicată în domeniul Securității Naționale.

Întotdeauna am fost fascinată de comportamentul uman iar țelul meu a devenit extrem de timpuriu să învăț cât mai multe despre oameni pentru a ajunge să le înțeleg cât mai bine gândurile și emoțiile. Curiozitatea mea s-a transformat în pasiune și apoi în meserie, fiind calea prin care am simțit că pot aduce un strop de bine în viețile oamenilor din jurul meu.

După terminarea facultății, mi-am dorit să îmi diversific activitatea pentru a răspunde nevoilor atât de diverse ale societății actuale, dar și pentru a explora mai în profunzime domeniul vast al psihologiei, investind constant în perfecționarea cunoștințelor și abilităților mele profesionale. Astăzi, mă bucură faptul că pot oferi clienților mei servicii de evaluare psihologică moderne și de calitate, realizate cu multă atenție, responsabilitate și drag de oameni.

Așadar, vă poftesc să luați loc pe canapea și să facem împreună o călătorie către sine pentru a descoperi ce emoții, stări, trăsături sau aptitudini se ascund în interiorul vostru.

Vă aștept cu drag!

Formare

  • Supervizare în specializările Psihologie Clinică, Psihologia Muncii și Organizațională și Psihologie Aplicată în domeniul Securității Naționale (în curs)

  • Curs de formare profesională continuă „Metode și tehnici de evaluare și psihodiagnostic la adulți și copii în conformitate cu DSM-V”

  • Curs de formare profesională continuă „Aspecte practice ale activității din domeniile Psihologia Transporturilor și Psihologia Muncii și Organizațională. Variante metodologice”

  • Curs de formare profesională continuă „Instrumente psihodiagnostice în psihologia muncii, transporturilor şi securitate naţională”

  • Program de formare profesională continuă „Regimul armelor, componentelor esențiale și al munițiilor: avizul psihologic, riscuri și implicații legale privind protocolul de evaluare”

  • Workshop marca PsyForensic „Comunicarea non-verbală în mediul penitenciar Disimularea – Investigarea indicatorilor emoționali”

  • „Conferința Națională de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală”, Ediția a VI-a

  • „Psihologie Criminalistică"  - parte a programului de formare profesională continuă desfășurat sub egida Colegiului Psihologilor din România, Comisia de Psihologie pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională

bottom of page