top of page
Psih. Sandra Pop 1.jpg

Sandra Pop

Bună, Om! Mă numesc Alessandra, am terminat Facultatea de Psihologie la Cluj, la Universitatea Babeș-Bolyai, sub umbrela paradigmei cognitiv-comportamentale. Aceasta reușește să aducă claritate și structură în modul nostru de funcționare, reușind să facă lumină în zonele tulburate de anxietate, griji, frici sau traume. Apoi am simțit nevoia de o completare, atât pe plan academic, cât și pe plan personal.

 

Astfel, drumul vieții m-a purtat la București, unde am absolvit masterul de Psihodiagnoză Experiențială Unificatoare, în prezent fiind psihoterapeut în formare în această paradigmă. Aceasta vine cu o abordare holistică asupra ființei umane, punând accentul pe integrarea emoțiilor, minții și corpului într-un flux echilibrat al identității. Vin înspre tine cu blândețe, pentru a te asista în drumul de reîntoarcere la tine, drum pe care tu îl trasezi.

 

Propun o abordare ușor diferită față de alte metode de terapie, abordare care aduce jocul, exprimarea liberă, integrarea tuturor părților tale (fie ele plăcute sau mai puțin plăcute) și compasiunea față de tine în prim plan, oricare ar fi frământările tale interioare, profunzimea sau sursa lor. Te aștept cu mare drag!

Formare

  • Formare în Psihodiagnoza experiențială Unificatoare

  • Formare în Psihoterapie cognitiv-comportamentală

bottom of page